Διοτίμα > Νέα > Θέσεις Εργασίας > Ψυχολόγος, Αθήνα, προθεσμία υποβολής 30/01/2023

Ψυχολόγος, Αθήνα, προθεσμία υποβολής 30/01/2023

Posted by: tzav
Category: Θέσεις Εργασίας

Θέση: ψυχολόγος

Τύπος απασχόλησης: μερική

Περιοχή: Αθήνα

Προθεσμία υποβολής: 30/01/2023

Το Κέντρο Διοτίμα υλοποιεί πρόγραμμα το οποίο επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης σε επείγοντα αιτήματα γυναικών που αντιμετωπίζουν ή αντιμετώπισαν οποιαδήποτε μορφή έμφυλης βίας.  Σκοπός του είναι η πολύπλευρη στήριξη και ενδυνάμωσή τους μέσα από την παροχή ολοκληρωμένης ψυχοκοινωνικής και νομικής βοήθειας, την απεμπλοκή τους από την κακοποιητική διαδικασία και την κοινωνική τους επανένταξη.

Απαιτήσεις/ Προϋποθέσεις:

  • Πτυχίο Ψυχολόγων (Μεταπτυχιακό σχετικό με το αντικείμενο θα συνεκτιμηθεί)
  • Απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  • Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον τομέα του προσφυγικού/μεταναστευτικού και ειδικότερα στον τομέα της έμφυλης βίας
  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  • Εξαιρετική γνώση Ελληνικών και Αγγλικών (γραπτά και προφορικά).
  • Γνώση άλλων γλωσσών (Αραβικά, Γαλλικά, Φαρσί, Ουκρανικά) θα συνεκτιμηθεί

Λόγω της πολιτικής διασφάλισης που εφαρμόζει ο φορέας οι εργαζόμενες/οι πρέπει να τηρούν τις αξίες και αρχές που περιγράφονται σε αυτή. Οι επιτυχημένες/οι υποψήφιες/οι θα υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας μέσω αναφορών από προηγούμενους εργοδότες. Παρακαλούμε συμπεριλάβετε στοιχεία επικοινωνίας από δύο προηγούμενες θέσεις εργασίας.

Γυναίκες και άτομα που ανήκουν στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ενθαρρύνονται να υποβάλλουν βιογραφικό σημείωμα

Παρακαλώ πολύ όπως αποστείλετε τα βιογραφικά σας σημειώματα και τη συνοδευτική επιστολή  στο [email protected]  σημειώνοντας στο θέμα CRWI_PSY Παρακαλώ όπως φροντίσετε τα συνημμένα αρχεία να έχουν στον τίτλο το επίθετο και το είδος του αρχείου Name_CV/ Name_Cover_Letter.

Οι θέσεις μπορεί να καλυφθούν και νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία σε περίπτωση που βρεθούν οι κατάλληλες/οι υποψήφιες/οι, λόγω της άμεσης ανάγκης υλοποίησης τους προγράμματος.