Διοτίμα > Νέα > Νέα > Επιμόρφωση δικηγόρων για τη σεξουαλική παρενόχληση

Επιμόρφωση δικηγόρων για τη σεξουαλική παρενόχληση

Posted by: Διοτίμα
Category: Νέα

Το Κέντρο Διοτίμα προσκαλεί δικηγόρους και φοιτητές νομικής να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για διήμερη επιμόρφωση σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση, η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην Αθήνα στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2022 (15:00-20:00).

Η επιμόρφωση είναι δωρεάν και στοχεύει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των συμμετεχουσών/όντων πάνω σε θέματα που αφορούν τη συναίνεση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης και την υποστήριξη επιζωσών/ώντων. Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα της είναι απαραίτητη η συμμετοχή και τις δύο μέρες.

Τα ενδιαφερόμενα άτομα παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση που οι θέσεις συμπληρωθούν νωρίτερα, θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήματα σχετικά με τις επιμορφώσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το [email protected] ή στο 6998149977.

Τα σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου Press.

Το έργο “PRESS: Πρόληψη – Απόκριση – Υποστήριξη νεαρών επιζωσών σεξουαλικής (διαδικτυακής) παρενόχλησης και βίας” υλοποιείται στο πλαίσιο του CERV Project Grants με τη χρηματοδότηση της ΕΕ. Συντονιστής φορέας είναι το Κέντρο Διοτίμα και εταίροι το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και το Genderhood.