Διοτίμα > Νέα > Νέα > Επιμόρφωση επαγγελματιών στη Μυτιλήνη

Επιμόρφωση επαγγελματιών στη Μυτιλήνη

Posted by: Διοτίμα
Category: Νέα

Το Κέντρο Διοτίμα προσκαλεί επαγγελματίες που ζουν και εργάζονται στη Μυτιλήνη –με προτεραιότητα σε εκπαιδευτικούς τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης και ψυχολόγους– να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν σε διήμερη διαδικτυακή επιμόρφωση σε ζητήματα φύλου και έμφυλης βίας στις 26-27/05/2021 (15:00-20:00).

Τρόπος διεξαγωγής

Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή webinar, διάρκειας έως πέντε (5) ωρών ανά ημέρα, μέσω της πλατφόρμας zoom, με δυνατότητα συμμετοχής έως 20 ατόμων.  Οι συμμετέχουσες/οντες που θα παρακολουθήσουν και τις δυο ημέρες του webinar θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Συμπληρώστε τη φόρμα

Όσα άτομα ενδιαφέρονται παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 25 Μαΐου 2021. Με τη συμπλήρωση των θέσεων τα ενδιαφερόμενα άτομα θα ενημερωθούν με σχετικό μήνυμα εντός της φόρμας συμμετοχής και με ανακοίνωση στο site της Διοτίμα.

Τεχνικές προδιαγραφές

Οι συμμετέχοντες/ουσες χρειάζεται να έχουν υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο που να υποστηρίζει την εφαρμογή zoom και σύνδεση στο ίντερνετ. Λόγω του διαδραστικού χαρακτήρα της επιμόρφωσης και της αναγκαιότητας για ενεργή συμμετοχή, είναι απαραίτητο να υπάρχει η δυνατότητα χρήσης κάμερας και μικροφώνου.

Η επιμόρφωση εντάσσεται στο πρόγραμμα «Πολυτομεακή υποστήριξη έκτακτης ανάγκης σε ευάλωτα παιδιά και οικογένειες στη Λέσβο – Εντοπισμός αναγκών, παροχή ψυχοκοινωνικής βοήθειας, διαχείριση περιπτώσεων και παρεμβάσεις πρόληψης επιζωσών έμφυλης βίας ή / και εκείνων που βρίσκονται σε κίνδυνο έμφυλης βίας, που διαμένουν στη νέα δομή της Λέσβου», που υλοποιεί το Κέντρο Διοτίμα με τη χρηματοδότηση της UNICEF και τον συντονισμό της International Rescue Committee (IRCHellas), για την περίοδο Φεβρουάριος 2021- Ιούλιος 2021.