Διοτίμα > Νέα > Νέα > Μεγάλη συμμετοχή στο event για τη στήριξη του Κέντρου Διοτίμα

Μεγάλη συμμετοχή στο event για τη στήριξη του Κέντρου Διοτίμα

Posted by: Διοτίμα
Category: Νέα

Ήταν μια πολύ ωραία καλοκαιρινή Κυριακή, η πρώτη του Ιουλίου. Ο φιλόξενος χώρος του uncle chroni’s tattoo and body piercing στο Χολαργό (Φανερωμένης 7), άρχισε να γεμίζει από τις 12. Το event «Be an Uncle for Διοτίμα» ήδη βρισκόταν σε εξέλιξη.

Οι tattoo artists (Betty, Sotja, Simoni, Κατερίνα Κοντοδήμα, Ελισάβετ Ροζάκη, Ether) έπιασαν από νωρίς «δουλειά», προσπαθώντας να ανταποκριθούν στη μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

Νέα πρόσωπα, κατά κύριο λόγο κορίτσια και γυναίκες, γέμισαν το φουαγιέ και την αυλή, περιμένοντας υπομονετικά τη σειρά τους, για να κάνουν ένα tattoo, στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ, στηρίζοντας το Κέντρο Διοτίμα.

Μέσα σε ένα χαλαρό και ευχάριστο κλίμα, υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών των djs Στέλλα και Δάφνη, ο παρευρισκόμενος κόσμος συζητούσε, γνωρίζονταν και προμηθευόταν τα ενημερωτικά φυλλάδια του Κέντρου. Επιβεβλημένη ήταν και η  στάση στον απολαυστικό vegan  μπουφέ και τα δροσιστικά ροφήματα, προσφορά του Bamboo Vegan και του Garden4, αντίστοιχα. Το event κατέβασε αυλαία στις 6 μ.μ.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε δόθηκε στο Κέντρο Διοτίμα, για τη στήριξη των νομικών μας υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες νομικής βοήθειας απευθύνονται σε γυναίκες (ελληνίδες και  μετανάστριες), που έχουν υποστεί έμφυλη βία και έχουν περιορισμένο εισόδημα.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και την πρόσκληση του Κέντρου Διοτίμα, οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πολυχρόνη Πολίτη (Uncle Chroni) και τη Ναστάζια Τερζόγλου, αλλά και σε όλες τις καλλιτέχνιδες που συμμετείχαν εθελοντικά, κάνοντας πραγματικότητα αυτό το ξεχωριστό event.