Πρόσκληση σε συζήτηση για τη «γυναικεία περιτομή»

Posted by: Διοτίμα
Category: Νέα

Το Κέντρο Διοτίμα σας προσκαλεί σε κλειστή ομάδα που σκοπό έχει να συζητηθεί το θέμα της περιτομής* σε χώρες που εφαρμόζεται σε κορίτσια και νεαρές γυναίκες. Μας ενδιαφέρουν οι απόψεις σας για το θέμα, επιθυμούμε να μάθουμε από εσάς, και σας διαβεβαιώνουμε ότι όσα θα ειπωθούν στην κλειστή ομάδα θα παραμείνουν πλήρως εμπιστευτικά. Επιπλέον, θα τηρηθεί απόλυτη ανωνυμία την ταυτότητας όσων θα συμμετάσχουν, καθώς δε θα καταγραφούν πουθενά αναγνωριστικά στοιχεία.

Προσκεκλημένες είναι νεαρές γυναίκες μετανάστριες 18-25 χρονών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα ή ήρθαν στην Ελλάδα σε πολύ μικρή ηλικία, και που προέρχονται από χώρες της Αφρικής (Σιέρα Λεόνε, Αιθιοπία, Αίγυπτο, Σουδάν, Ερυθραία, Σομαλία, Νιγηρία, Μαλί).

Ημέρα συνάντησης Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017
Ώρα συνάντησης 12:00μ.μ.
Τόπος συνάντησης Γ’ Σεπτεμβρίου 43Α , 3ος όροφος (μεταξύ σταθμών Ομόνοιας και Βικτώριας)

Θα υπάρχει γεύμα και θα δοθεί αποζημίωση για τη συμμετοχή.
Λόγω του ότι ο αριθμός συμμετεχουσών στην ομάδα είναι περιορισμένος, παρακαλώ ενημερώστε για τη συμμετοχή σας την υπεύθυνη επικοινωνίας Έλια Χαρίδη, 6988-012543, μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι στις 12:00.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και να συζητήσουμε από κοντά!

*Ο όρος «περιτομή» είναι μια λέξη που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν άτομα με καταγωγή από τις χώρες που εφαρμόζεται η πρακτική του ακρωτηριασμού γεννητικών οργάνων και συμμετέχουν στην έρευνα. Δεν προτείνουμε σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιείται ευρέως ως δόκιμος όρος.