Διοτίμα > Νέα > Νέα > Σεμινάριο για κοινωνικούς λειτουργούς

Σεμινάριο για κοινωνικούς λειτουργούς

Posted by: tzav
Category: Νέα

Το Κέντρο Διοτίμα προσκαλεί κοινωνικές/κοινωνικούς λειτουργούς που ενδέχεται να κληθούν να υποστηρίξουν άτομα με εμπειρίες σεξουαλικής παρενόχλησης, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν σε σεμινάρια σχετικά με το ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Ιανουαρίου, 15:00-20:00, διά ζώσης στην Αθήνα. Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα τους είναι απαραίτητη η συμμετοχή και τις δύο μέρες.

Το σεμινάριο στοχεύει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των επαγγελματιών πάνω σε θέματα που αφορούν τη συναίνεση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης και την υποστήριξη επιζωσών και επιζώντων.

Σε περίπτωση που οι θέσεις συμπληρωθούν νωρίτερα, η φόρμα συμμετοχής δε θα δέχεται πλέον αιτήσεις. Όσες και όσοι επιλεγούν για το σεμινάριο θα ενημερωθούν με σχετικό email στη διεύθυνση που θα δηλώσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες & ερωτήματα για τις επιμορφώσεις μπορείτε ναεπικοινωνήσετε με το [email protected]ή στο 6998149977.

Το έργο “PRESS: Πρόληψη – Απόκριση – Υποστήριξη νεαρών επιζωσών σεξουαλικής (διαδικτυακής) παρενόχλησης και βίας” υλοποιείται στο πλαίσιο του CERVProjectGrants με τη χρηματοδότηση της ΕΕ. Συντονιστής φορέας είναι το Κέντρο Διοτίμα και εταίροι το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και το Genderhood.