Διοτίμα > Νέα > Θέσεις Εργασίας > Κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος, Αθήνα, προθεσμία υποβολής 12/07/2020

Κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος, Αθήνα, προθεσμία υποβολής 12/07/2020

Posted by: Διοτίμα
Category: Θέσεις Εργασίας

Θέση: Κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος

Τοποθεσία:  Αθήνα

Τύπος: Πλήρης Απασχόληση

Προθεσμία υποβολής: 12/07/2020

Το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών Διοτίμα αναζητά κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Strengthening MHR: Beyond Gender Stereotypes», που υλοποιείται στην Αθήνα με τη χρηματοδότηση του Foundation Open Society Institute (FOSI), και σκοπό την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας και ψυχοκοινωνικής στήριξης σε έφηβα αγόρια και άντρες πρόσφυγες επιζώντες έμφυλης βίας.

Στη διαχείριση περιστατικών συμπεριλαμβάνεται η παραπομπή σε αρμόδιους φορείς, η συνοδεία σε υπηρεσίες όταν κρίνεται απαραίτητο, η παροχή υποστήριξης ψυχικής υγείας και γενικότερη ψυχοκοινωνική στήριξη των εξυπηρετουμένων.

Απαιτήσεις/ προϋποθέσεις:

  • Πτυχίο κοινωνικού λειτουργού/ψυχολόγου (μεταπτυχιακός τίτλος σχετικός με το αντικείμενο θα συνεκτιμηθεί)
  • Απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  • Τουλάχιστον 1 χρόνο εργασιακής εμπειρίας στον τομέα του προσφυγικού/μεταναστευτικού και ειδικότερα στον τομέα της έμφυλης βίας
  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  • Εξαιρετική γνώση ελληνικών και αγγλικών (γραπτά και προφορικά)
  • Γνώση άλλων γλωσσών (Γαλλικά, Αραβικά, Φαρσί) θα συνεκτιμηθεί

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τα βιογραφικά σας σημειώματα στο [email protected] σημειώνοντας στο θέμα FOSI_CM_ATH. Φροντίσετε τα συνημμένα αρχεία να έχουν στο τίτλο το επίθετο και το είδος του αρχείου Name_CV/ Name_Cover_Letter.

Οι θέσεις μπορεί να καλυφθούν και νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία σε περίπτωση που βρεθούν οι κατάλληλες  υποψήφιες, λόγω της άμεσης ανάγκης υλοποίησης τους προγράμματος.