Διοτίμα > Δωρέα

Υποστήριξε μας!

► Το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών Διοτίμα είναι μη κερδοσκοπικός φορέας με προφίλ Γυναικείας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης. Δημιουργήθηκε το 1989 με πρωτοβουλία μιας διεπιστημονικής ομάδας γυναικών. Κατά την πολυετή δράση του έχει επιδιώξει σταθερά τη συστηματική ανάδειξη και αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής

► Έχοντας ως αποστολή την πολύπλευρη στήριξη των γυναικών που έχουν υποστεί έμφυλη βία και ανήκουν σε ευάλωτες και αποκλεισμένες ομάδες (γυναίκες χαμηλών κοινωνικών και οικονομικών στρωμάτων, άνεργες, μονογονείς), ο φορέας λειτουργεί ως Πιστοποιημένο Κέντρο Παροχής Υποστηρικτικών Υπηρεσιών, από το 1996.

► Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πάνω από 2.000 γυναίκες έχουν λάβει πολύπλευρη υποστήριξη και πάνω από 500 έλαβαν νομική υποστήριξη από την υπηρεσία του Κέντρου Διοτίμα.

Μέσω της δωρεάς σου στηρίζεις τις υπηρεσίες: νομικής βοήθειας, ψυχολογικής υποστήριξης, τις δράσεις ενδυνάμωσης που απευθύνονται σε γυναίκες που έχουν υποστεί βία. Όλες οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν.

Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα μια ζωή απαλλαγμένη από τη βία.

Μπορείς να κάνεις τη δωρεά μέσω phone/web banking ή μέσω τράπεζας αναγράφοντας τη λέξη δωρεά, το ονοματεπώνυμο και το email σου.

ALPHA BANK

GR5501401200120002002016866

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ

Μπορείς να κάνεις επίσης τη δωρεά σου στο paypal στο λογαριασμό [email protected]

Παρακαλούμε κατόπιν της δωρεάς επικοινωνήστε με το Τμήμα Δωρεών στο  [email protected] επισυνάπτοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης ώστε να σας σταλεί η απόδειξη. Σε περίπτωση εταιρικών δωρεών παρακαλώ αναφέρετε στο email το ΑΦΜ, τη διεύθυνση και το επάγγελμα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο: 210-3244380