Διοτίμα > Νέα > Θέσεις Εργασίας > Κλινική επόπτρια, Σάμος, προθεσμία υποβολής 05/06/2020

Κλινική επόπτρια, Σάμος, προθεσμία υποβολής 05/06/2020

Posted by: Διοτίμα
Category: Θέσεις Εργασίας

Θέση: Κλινική/ος επόπτρια/ης

Τοποθεσία: Σάμος

Τύπος: Σύμβαση έργου

Προθεσμία υποβολής : 05/06/2020

Ως μέρος της προσπάθειας ενίσχυσης της προστασίας των ευάλωτων ομάδων του προσφυγικού πληθυσμού που διαμένουν σε ανοιχτές δομές φιλοξενίας στην Ελλάδα, και ειδικότερα ατόμων που έχουν υποστεί ή αντιμετωπίζουν κίνδυνο έμφυλης βίας (όπως γυναίκες, άνδρες, και νεαρά κορίτσια) , το Κέντρο Διοτίμα σχεδίασε και υλοποιεί με χρηματοδότηση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) πρόγραμμα παρεμβάσεων που αφορά στην παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης υποστήριξης και διαχείρισης περιστατικών έμφυλης βίας (GBV case management) και νομικής βοήθειας στην περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Λέσβου και της Σάμου.

Σε αυτό το πλαίσιο, ζητείται κλινική/ος επόπτρια/ης  η/ο οποία/ος  θα αναλάβει  την εποπτεία και επαγγελματική επιμόρφωση της ομάδας που εργάζεται στο πεδίο, στην περιοχή της Σάμου.

Κύρια καθήκοντα

  • Κλινική εποπτεία και υποστήριξη της διεπιστημονικής/ δι-επαγγελματικής ομάδας που εργάζεται στη Σάμο

Απαραίτητα προσόντα και δεξιότητες

  •  Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (κατά προτίμηση Μεταπτυχιακό Δίπλωμα) από αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό ίδρυμα Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπείας
  • Τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρίας σε αντίστοιχη θέση με καθήκοντα όπως περιγράφονται ανωτέρω
  • Εμπειρία στη συνεργασία με Διεθνείς Οργανισμούς, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις καθώς και με τις κυβερνητικές και τοπικές αρχές.
  • Εξαιρετική γνώση Αγγλικών και Ελληνικών
  • Ικανότητα εργασίας με δική του/της πρωτοβουλία και συγχρόνως ως μέλος μιας πολυπολιτισμικής και διεπιστημονικής ομάδας
  • Έμφυλη και διαπολιτισμική ευαισθητοποίηση

Για να υποβάλετε αίτηση στείλτε το βιογραφικό και τη συνοδευτική Επιστολή στο [email protected] σημειώνοντας στο θέμα UNHCR_SM_CS.

Παρακαλώ όπως φροντίσετε τα συνημμένα αρχεία να έχουν στο τίτλο το επίθετο και το είδος του αρχείου Name_CV/ Name_Cover_Letter.

Οι θέσεις μπορεί να καλυφθούν και νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία σε περίπτωση που βρεθούν οι κατάλληλες/οι υποψήφιες/οι, λόγω της άμεσης ανάγκης υλοποίησης του προγράμματος. Σε περίπτωση μεγάλου όγκου βιογραφικών, επικοινωνία θα γίνει μόνο με τις υποψήφιες/ους υποψήφιους που θα κληθούν για συνέντευξη.