Διοτίμα > Νέα > Νέα > Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς | Έμφυλη ισότητα

Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς | Έμφυλη ισότητα

Posted by: Διοτίμα
Category: Νέα

Το Genderhood και το Κέντρο Διοτίμα προσκαλούν εκπαιδευτικούς (τυπικής και μη τυπικής) πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν σε σεμινάρια σχετικά με την έμφυλη ισότητα.

Οι επιμορφώσεις στοχεύουν στον εμπλουτισμό των γνώσεων των εκπαιδευτικών πάνω σε θέματα που αφορούν τη συναίνεση, τις υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς και  την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης στους χώρους της εκπαίδευσης.

Τα σεμινάρια είναι βιωματικά και πραγματοποιούνται δια ζώσης στην Αθήνα.

Πρόγραμμα σεμιναρίων:

  • Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Παρασκευή 27/05/2022, 15:00-21:00

Σάββατο 28/05/2022, 10:00-17:00

Απαραίτηση προϋπόθεση η συμμετοχή και τις δύο μέρες

Τα ενδιαφερόμενα άτομα παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής μέχρι και τη Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022. Σε περίπτωση που οι θέσεις συμπληρωθούν νωρίτερα, οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επόμενο σεμινάριο με την ίδια θεματική.

 

  • Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Παρασκευή 3/06/2022, 15:00-21:00

Σάββατο 4/06/2022, 10:00-17:00

Απαραίτηση προϋπόθεση η συμμετοχή και τις δύο μέρες

Τα ενδιαφερόμενα άτομα παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής μέχρι και τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022. Σε περίπτωση που οι θέσεις συμπληρωθούν νωρίτερα, οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επόμενο σεμινάριο με την ίδια θεματική.

 

Για περισσότερες πληροφορίες & ερωτήματα για τις επιμορφώσεις επικοινωνήστε με το [email protected] ή το [email protected]

 

Το έργο “PRESS: Πρόληψη – Απόκριση – Υποστήριξη νεαρών επιζωσών σεξουαλικής (διαδικτυακής) παρενόχλησης και βίας” υλοποιείται στο πλαίσιο του CERV Project Grants με τη χρηματοδότηση της ΕΕ. Συντονιστής φορέας είναι το Κέντρο Διοτίμα και εταίροι το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και το Genderhood.