Διοτίμα > Νέα > Νέα > Σεμινάριο για τη σεξουαλική παρενόχληση

Σεμινάριο για τη σεξουαλική παρενόχληση

Posted by: tzav
Category: Νέα

Το Κέντρο Διοτίμα προσκαλεί επαγγελματίες πρώτης γραμμής και συγκεκριμένα κοινωνικές/ους λειτουργούς, δικηγόρους και επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν σε σεμινάρια σχετικά με το ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης στην Αθήνα μέσα στον Ιούνιο. Συγκεκριμένα για:

  • κοινωνικές/ους λειτουργούς – Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Ιουνίου, 15:00-20:00
  •  επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας – Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουνίου, 10:30-15:30
  • δικηγόρους – Πέμπτη 30 Ιουνίου και Παρασκευή 01 Ιουλίου, 15:00-20:00

Τα διήμερα σεμινάρια στοχεύουν στον εμπλουτισμό των γνώσεων των επαγγελματιών πάνω σε θέματα που αφορούν τη συναίνεση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης και την υποστήριξη επιζωσών και επιζώντων. Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα τους, είναι απαραίτητη η συμμετοχή των επαγγελματιών και τις δύο μέρες.

Τα ενδιαφερόμενα άτομα παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι οι 3 εργάσιμες μέρες πριν από την υλοποίησή τους. Σε περίπτωση που οι θέσεις συμπληρωθούν νωρίτερα, οι ενδιαφερόμενες/οι θα ενημερωθούν για επόμενο σεμινάριο με την ίδια θεματική σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Για περισσότερες πληροφορίες & ερωτήματα για τις επιμορφώσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Το έργο “PRESS: Πρόληψη – Απόκριση – Υποστήριξη νεαρών επιζωσών σεξουαλικής (διαδικτυακής) παρενόχλησης και βίας” υλοποιείται στο πλαίσιο του CERV Project Grants με τη χρηματοδότηση της ΕΕ. Συντονιστής φορέας είναι το Κέντρο Διοτίμα και εταίροι το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και το Genderhood.