Διοτίμα > Νέα > Νέα > Τρία βραβεία για την καμπάνια #DontSkip και το SPEAK

Τρία βραβεία για την καμπάνια #DontSkip και το SPEAK

Posted by: Διοτίμα
Category: Νέα

Τρία βραβεία απέσπασε η πρώτη φάση της καμπάνιας #DontSkip (Μάιος-Ιούλιος 2018) και το πρόγραμμα «SPEAK: Νομική υποστήριξη και ευαισθητοποίηση κατά της έμφυλης βίας» (Σεπτέμβριος 2017-Ιούνιος 2018), που υλοποίησε το Κέντρο Διοτίμα με την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας Παπαστράτος.

Η πρώτη βράβευση ήρθε στις 21 Φεβρουάριου 2019 στο επιτυχημένο θεσμό Responsible Business Awards 2019. Θεσμό που σκοπεύει στην ανάδειξη πρότυπων μοντέλων συνεργασίας, που μεταμορφώνουν το πρόσωπο της σύγχρονης βιώσιμης επιχειρηματικότητας, με στόχο το κοινό καλό. Η καμπάνια «#DontSkip – Μην προσπερνάς την έμφυλη βία» απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Καμπάνια ΜΚΟ». Το βραβείο παρέλαβαν η υπεύθυνη νομικών υπηρεσιών του Κέντρου Διοτίμα, Δέσποινα Τσούμα, και η διευθύντρια επικοινωνίας της εταιρείας Παπαστράτος,  Χριστίνα Ακουρή.

Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στις 19 Μαρτίου 2019 στα Ermis Awards, στο κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας, που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος. H εταιρεία παραγωγής  WeThePeople, που υλοποίησε την πρώτη φάση της καμπάνιας, απέσπασε το Bronze βραβείο στην ενότητα “Ad” της κατηγορίας “Digital Video – Κοινωνικά Μηνύματα” για την καμπάνια “Don’t Skip”.

Τέλος, στις 16 Απριλίου 2019, το τρίτο βραβείο ήρθε στο πλαίσιο της διοργάνωσης Corporate Affairs Excellence  Awards (CAEA) της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων, μίας πρωτοβουλίας που έχει στόχο να κινητοποιήσει, ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει επιχειρήσεις, υποστηρίζοντας καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες με θετική κοινωνική επίδραση. Εκεί βραβεύτηκε το Πρόγραμμα “SPEAK κατά της έμφυλης βίας’’, στην κατηγορία «Πρόγραμμα / Δράση ΕΚΕ (CSR)».